Èxits per la UESC Tennis Taula al III Open d’estiu de Montcada i Reixac

J.Antón, G.Oliveras, J.Pradas i N.Carretero, jugadors de la UESC
J.Antón, G.Oliveras, J.Pradas i N.Carretero, jugadors de la UESC

Cap de setmana positiu per a la UE Sant Cugat, que ha tancat amb bons resultats la seva participació al III Open CTT La Unió Vila de Montcada i al Campionat de Catalunya de Tennis Taula de Veterans, celebrat a Calella. A l’Open de Montcada i Reixac, Josep Antón s’ha proclamat campió de la categoria absoluta; en dobles la parella Stiévenart-Antón ha finalitzat subcampiona el torneig, i en categoria no federats, Niran Carretero i Gabriel Oliveras han acabat subcampió i tercer, respectivament. El palista Jan Pradas (11 anys) ha debutat en categoria no federats, finalitzant en una meritòria 11a posició. 

Bons resultats a l’Open d’Estiu del Club Tennis Taula La Unió en totes les categories en què hi participava la UESC. La competició, que s’ha celebrat durant el cap de setmana al Pavelló Miquel Poblet de Montcada i Reixac, ha suposat el debut en competició no federada del jove Jan Pradas. L’11a posició de Pradas, sumada al segon lloc de Nil Carretero i al tercer de Gabriel Oliveras, confirmen uns excel·lents resultats per als vermell-i-negre. A Oliveras (13 anys) i Carretero (12 anys) només els ha faltat superar al campió, el veterà Miquel Gil del CTT La Unió, el club amfitrió.

En categoria absoluta, Josep Antón s’ha proclamat campió de l’Open en vèncer al darrer partir el jugador de primera nacional del CTT Vilafranca, Manel Menal. En aquesta mateixa categoria, Alex Stiévenart ha finalitzat en tercer lloc la competició. I en dobles la parella formada per Stiévenart i Antón ha quedat sots-campiona per darrere de Marc Lari i Carlos Pina (Gimnàstic de Tarragona / Cubelles).

Primer lloc del podi en veterans a Calella

Joan pareja al capdamunt del podi de la categoria +60
Joan pareja al capdamunt del podi de la categoria +60

Al Campionat de Catalunya de Tennis Taula de Veterans, celebrat aquest cap de setmana a Calella, el palista de la UE Sant Cugat, Joan Pareja, ha revalidat el títol de campió en la categoria de més de 60 anys. Pareja ha derrotat en la final per 3 a 1 a Francesc Castells (SCR El Ciervo –  Sabadell), després d’haver eliminat en semifinals Rafel Agea (AP La Caixa) per 3 jocs a 0.

Al facebook oficial de la UE Sant Cugat Tennis Taula hi podreu trobar fotografies de tots els jugadors del club guardonats en la disputa de l’Open de Montcada i Reixac.

,