Èxit esportiu i de públic al primer Open Ciutat de Sant Cugat de tennis taula

20131228_211854

El primer Open Ciutat de Sant Cugat de tennis taula organitzat per la UESC es va iniciar divendres amb la competició d’infantil no federat i dobles federats, on es van coronar campions el santcugatenc Roger de las Cuevas junt al barceloní Albert Gràcia, ambdós ex-jugadors de la UESC.

Dissabte, però, va ser el plat fort amb les competicions individuals dels federats en categoria provincial i absoluta, que va durar tot el dia, i la categoria absoluta no federats, que va tenir lloc a la tarda. L’organització, tot i trobar-se amb els lògics imprevistos en una primera edició d’un esdeveniment tant ambiciós (quasi 150 inscrits entre els dos dies i les cinc categories) va resultar més que correcte i la competició va transcorre fluida finalitzant a les 21:00h.

Pel que fa als resultats també van ser molt positius, doncs en categoria Provincial el jugador de la UESC Noel Adina va resultar tercer classificat, cedint a semifinals amb Albert Gràcia (Lluïsos de Gràcia) que va finalitzar segon en ser derrotat per Carles Gil (CTT Can Fatjó) a la final.

En categoria Absoluta els resultats encara van ser més dolços, ja que el jugador del primer equip de la UESC, Josep Antón, va ser el campió de la prova. Antón va tenir un partit complicat a quarts de final on Miquel Molina del TT Parets va disposar d’un momentani 0-1 i 4-8 a favor, però Antón va reaccionar i va vèncer per 3 jocs a 1 accedint a semifinals on el tarragoní del Nàstic, Xavi Vizcaino va tenir escasses opcions. A la final l’esperava Anna Badosa del CTT Santa Eularia Eivissa, ex-jugadora de la selecció absoluta femenina, que s’havia desfet de l’altre jugador del primer equip santcugatenc que va disputar l’Open, Francesc Castillo. A semifinals Badosa va superar Albert Soler del CTT Borges i a la final va posar Antón contra les cordes en disposar d’un parcial de 2-1 y 7-5 a favor seu, però un cop més el jugador local va saber remuntar la situació adversa per igualar el marcador i al cinquè i definitiu set imposar-se amb claredat.

Moltes felicitats a tots els participants. Us hi esperem el proper Nadal en la segona edició del campionat!

A la foto, el guanyador del torneig absolut, Josep Antón, entre el vicepresident de la Junta de la UESC, Vicenç Beltran, i el responsable de l’àrea de Tennis taula, Joan Minguell.

Podeu veure més imatges del torneig al Facebook de la UESC: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.593956144011140.1073741869.148438888562870&type=1