Gran debut del Cadet 2 Masculí

Cadet 2 masc 02.10.2013 1)Aquesta setmana el Cadet 2 Masculí començava la lliga enquadrat a un dels grups més difícils de nivell A, segona millor lliga de Catalunya. A més, el primer partit es disputava contra Lluïsos de Gràcia a la seva pista, la més antiga de Catalunya i una de les més complicades.

El partit començava amb molt d’encert per part de l’equip local i molts errors pels santcugatencs que, tot i l’esforç, perdien 14-5 en el marcador a falta de 2 min del 1r quart. Després del temps mort visitant, els vermell i negres van ser capaços de fer un parcial de 4-0 en els 2 minuts restants de quart, i un segon quart molt treballat en què les coses van començar a rotllar. Al final 12-18 en el segon quart per anar al vestuari amb un resultat de 26-27 a favor dels santcugatencs.

La intensitat era molt alta, i el treball defensiu també (12 punts en els últims 12 min de la primera part), però els Lluïsos és un gran equip i res no estava decidit. Al segon quart els visitants havien pogut ajustar prou bé el seu joc però faltava molt per culminar-ho.

La represa va ser clau pel desenvolupament del partit: els nostres nois van seguir imprimint un ritme de joc espectacular que, unit a la correcció d’alguns detalls i, sobretot, al fet que tots els jugadors que entraven a pista ho feien amb una intensitat molt alta i una concentració exemplar, van aconseguir que el tercer quart es tornés a decantar amb claredat cap al cantó santcugatenc. Al Lluïsos li costava molt superar la pressió visitant i el Sant Cugat recuperava una pilota rere una altra. Poc a poc l’atac anava sent un xic més fluid i començaven a sortir jugades de prou qualitat que, unit al fet que tots els jugadors estaven endollats, va aconseguir que l’encert acabés arribant.

Les diferències començaven a ser clares, però no es pot aixecar mai el peu de l’accelerador a aquest nivell, ja que és mortal. Els nostres nois ho van tenir molt clar i, lluny d’això, van posar una marxa més per aprofitar el cansament de l’equip rival, que no aguantava el ritme altíssim dels vallesans. De la mà de 3 triples quasi consecutius de Darío Carral, així com el tercer de Martí Illa (des d’una distància prou considerable) i contraatacs consecutius de diversos jugadors com Pol Cardona, Noé Garcia o Sergi Calabrés, entre d’altres, les diferències es consolidaven i acabaven sent definitives.

Els últims minuts de quart van ser d’un ritme igual d’alt i perquè els nostres poguessin assaborir i gaudir de la victòria acabant amb 9 triples (tot una marca per un primer partit de Cadet), inclòs l’últim des de tir lliure de camp rival a l’últim segon de Pol Cardona, que culminava un gran partit amb una victòria àmplia però molt treballada per 54-74 (28-47 a la segona part).

Destacar la feina d’esforç tan gran que van fer els nois, demostrant la gran preparació i sacrifici dut a terme durant tot un mes de Pre-temporada, i que serà clau seguir millorant durant tot l’any. No menys important el gran treball d’equip, on els 11 jugadors disponibles van aportar en anotació, esforç, intensitat, defensa… en tots els aspectes del joc. Una gran virtut d’aquest equip!!

La setmana vinent reben el JAC Sants, un dels equips més potents de la categoria. S’hauran d’esforçar de valent si volen aconseguir una segona victòria! Som-hi UESC!!”

Visiona el vídeo del partit