Gran èxit de la Diada 2013

Una vegada més, podem celebrar el gran èxit de la Diada de la Unió Esportiva Sant Cugat, que al llarg de dos dies ha omplert la zona esportiva de la Rambla  del Celler d’amants del bon bàsquet i el tennis taula.

Diada UESC Tots Podem  La Diada va començar amb un acte del programa “Tots Podem”, mitjançant el qual un grup de joves de la Fundació Vallès Oriental, que atén a persones disminuïdes psíquiques, van compartir la pista amb jugadors de la UESC. L’activitat va resultar emocionant tant per a uns com per als altres.

Diada UESC-Olost Tot seguit es va desenvolupar al PAV 3 el partit estrella de la jornada, que va enfrontar l’equip Júnior masculí de la UESC i els cadets de 100×100 Basket Olost, un equipàs que enguany ha finalitzat en tercera posició la fase regular de la European Youth Basketball League. Els santcugatencs van demostrar el seu bon bàsquet imposant-se al partit amistós.

Diada UESC 3x3El sopar de germanor va ser el moment més concorregut del dissabte. Gairebé 250 amics de la UESC van compartir taula i sopar -per cert, boníssima la pasta i les mandonguilles-. I la festa va finalitzar amb un 3×3 nocturn, fins a la matinada, que va omplir els dos pavellons de diversió i esport.

Cal destacar la gran aportaciço de tots els patrocinadors i col·laboradors de la Diada: La Caixa, que va patrocinar l’acte de Tots Podem; Espai Carré, que va instal·lar un petit saló al PAV3, Moldstock, Office 24, Viena, Esade Creápolis i la Fundació Jesús Serra de Catalana Occidente. I per fer possible el sopar: Carnisseries Tubau. Turris, Casa Ametller, La Fageda, Wine is Social. Gràcies pel vostre compromís amb l’esport i amb la UESC!

La diada va continuar diumenge amb la celebració del VIIè Torneig de bàsquet Ciutat de Sant Cugat. El torneig va comptar amb equips pre-infantils d’altíssim nivell. En categoría masculina la victoria va ser per l’Hospitalet, seguit de la Unió Manresana i la Unió Esportiva Sant Cugat. En categoría femenina, va guanyar el JET Terrassa, mentre SESE i UESC van quedar en segon i tercer lloc.