Gran èxit del primer cap de setmana de recollida d’aliments

Setmana contra la Pobresa a la UESC

Els jugadors i les famílies de la UESC s’han bolcat amb la campanya de la Setmana contra la Pobresa i l’Exclusió Social. Durant tot el dissabte i el matí de diumenge, els voluntaris de la UESC han recollit kilos i kilos d’aliments que es lliuraran a Càritas. L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària és donar a conèixer la situació que pateixen moltes persones del nostre municipi a causa de la crisi i tirar endavant una gran recollida local d’aliments que aniran destinats al menjador social i al banc d’aliments de Càritas.

El proper cap de setmana, els voluntaris de la UESC –jugadors i familiars- tornaran a instal·lar una parada al PAV I per recaptar més aliments; els queviures sol•licitats són llet, oli d’oliva, llegums, tonyina, tomàquet triturat, sucre i farina. Quants més siguem fent aquesta tasca, amb més força podrem denunciar el patiment de molts dels nostres veïns i estar al seu costat fent-los un cop de mà! Col·labora-hi!

La Setmana contra la Pobresa i l’Exclusió Social es tancarà amb un acte públic el dissabte 20 d’abril a la plaça d’Octavià, on s’aplegaran tots els aliments recaptats.

Segueix totes les activitats de la iniciativa, a la web especial de la Setmana, que organitza el mitjà local cugat.cat.