Gran feina del Júnior Masc. 1 davant el CB Mollet

Text: Franc Cosp

UESC Júnior Masc. 1 98 – CB Mollet 68

El duel entre la UESC i el C.B Mollet de la jornada 4 de competició interterritorial (Grup 4) ha acabat amb una àmplia victòria del conjunt de Pol Brun. El resultat final ha estat de 98-68.

Junior masc 1 26.10.2013El partit ha començat amb els dos equips anotant molt, tònica que s’ha mantingut al llarg del partit. El Mollet ha aguantat el ritme de la UESC durant el primer quart, però en el segon la UESC ha agafat una renda que mantindria al descans amb un 20 punts a favor.

La represa del partit ha estat calcada a la del primer quart. En pocs minuts, la UESC ha arribat a disposar d’una renda de 40 punts a finals del tercer quart.

Pel que fa l’últim quart, la relaxació dels homes de Brun s’ha vist plasmada en els parcials i el marcador, encara que ha estat totalment anecdòtic, ja que el resultat final ha estat de 98-68.

En resum, una gran feina dels jugadors del Júnior 1 que, d’aquesta manera, es col·loquen amb un 4-0 i es permeten seguir somiant a través del treball i l’esforç que els han d’ajudar a fer partits com aquest.