Gran inici d’any i de segona fase del Junior 1

UESC 55 – 40 CB MOLLET

Parcials: 16-7, 10-12, 14-10, 15-11.

Debut amb bon joc, bones sensacions i victòria a la segona fase de la competició del junior1  per 15 punts.

L’inici del partit va ser molt bo, una UESC amb molta intensitat imposava el seu joc als dos costats de la pista, una excel·lent defensa deixava al Mollet en set punts i s’arribava al final del període 9 punts a sobre.

El segon quart va seguir amb la mateixa tònica i els de Sant Cugat dominaven 24-10 al minut 4. A partir d’aquest moment el col·lapse ofensiu de la UESC va ser total, només van anotar 2 punts als darrers instants del període, però amb una gran defensa es va poder mantenir el partit, només van encaixar 8 punts, i es va arribar al descans 26-19.

Al tercer període el Mollet va sortir pel partit i es va posar a dos punts al minut 6, 31-29, el matx s’igualava al marcador i la dinàmica de joc començava a ser perillosa. Una gran reacció dels locals endurint la defensa i augmentant el ritme ofensiu, van propiciar un parcial de 9-0 que posava el marcador +11 al final del període.

Al període definitiu la UESC va controlar en tot moment el ritme de joc, imposant la seva defensa i seleccionant molt bé les seves accions ofensives, cosa que va condicionar un final de partit còmode.

Amb aquest partit es comença amb bon peu la fase definitiva pel que fa al resultat, però sobretot pel que fa a la dinàmica d’equip i a les sensacions; ara tocar seguir mantenint aquesta dinàmica amb el treball diari.

ANOTADORS: COSTA 10, TORRES 6, OLIVEIRA, ALVAREZ 6, FABREGAS, FAUZIA 2, GARCIA A 5, MORALES, MARCET, GARCIA U. 18, FERRERES 8, GARCIA M.

Crònica cedida per Ricard Tomàs, entrenador del Júnior 1 masculí.

Àrea de comunicació de la UESC