Inscripcions temporada 2020-21

En aquest Manual UESC 2020-21 trobareu informació rellevant relacionada amb el procés d’inscripció, equipacions, pagaments/quotes, contactes dels coordinadors, etc.  Recomanem llegir-lo detingudament. 

A continuació, trobareu tota la informació i documentació necessaris per formalitzar la inscripció per la propera temporada. Passos a seguir:

Omplir formulari d’inscripció de la UESC: 

Adjuntar:
– Foto (a la capçalera)
– Sol·licitud de Llicència de la Federació Catalana de Basquetbol. On diu escull una opció, cal indicar si és jugador/entrenador/delegat/… i si és masculí/femení. La resta de dades són les dades personals i del club/equip.  On demana la categoria indicant preinfantil masculí/femení, infantil masculí/femení, cadet… és suficient. Si teniu dubtes consulteu amb el vostre entrenador/a.
– DNI
– Targeta de la Seguretat Social
– Document Drets d’imatge, que inclou 4 documents a emplenar i enviar en un sol fitxer:

  • Consentiment tractament dades personals.
  • Tractament drets d’imatge.
  • Carta de compromís dels jugadors/es.
  • Reglament lesionats.

– Si veniu d’un altre club, haureu d’adjuntar també la carta de baixa.  Aquesta carta de baixa l’heu de demanar al Club origen. 

Les jugadores i jugadors que formen part d’un equip de categoria interterritorial o preferent tenen com a data límit per formalitzar el procés d’inscripció el dijous 9 de juliol. La resta de jugadors/es la data límit és el dilluns 24 d’agost.

NO ES PODRÀ TRAMITAR CAP FITXA SI NO DISPOSEM TOTA LA DOCUMENTACIÓ FORMALITZADA I ENVIADA.

Revisions mèdiques.

Donada la situació en la que ens trobem per la pandèmia del Covid-19, la Federació Catalana de Bàsquet, pendent d’aprovació en l’Assemblea (sense data), excepcionalment no requerirà presentar el document de Revisió mèdica, tot i que aconsella que es faci. Des de la UESC aquest any no organitzarem revisions mèdiques. Qui vulgui fer-la ho haurà de gestionar per la seva banda,

Adjuntem links dels impresos:

Certificat Mèdic Esportiu (CME), nascuts l’any 2004 i anteriors (Temporada 2020-21)

Certificat Mèdic Esportiu (CME), nascuts l’any 2005 i posteriors (Temporada 2020-21)

Us adjuntem guies de preparació física per aquest estiu:

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU PREINF-INFANTILS UESC

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU CADETS UESC

PREPARACIÓ FÍSICA ESTIU JUNIORS + Sots 21 UESC