Joan Coach reflexiona sobre les fases de preferent

Ascens Cadet masc a preferentHan acabat les fases per al nostre cadet i júnior de la UESC. El resultat ha estat desigual.

El Júnior, que havia preparat les fases amb molta il·lusió, va perdre el  primer partit on la sensació és que haguessin pogut guanyar al SAMA VILANOVA, i no va ser així.

El gran treball previ i la bona direcció d’en Pol Brun, no van ser suficients perquè es produís un resultat positiu.

Tenien un equip competitiu per les fases, tal com va quedar demostrat en el segon partit contra el REUS PLOMS, on els aspectes com la força, la concentració, la motivació, que no van ser-hi en el primer partit, va fer guanyar un partit per 22 punts, i amb la sensació que aquest equip mereixia més en aquestes fases. Haurem de treure conclusions i saber quins han estat els motius que han portat a l’equip júnior a aquesta situació. Ara ve una altra tasca: preparar al grup per afrontar amb garanties la nova categoria i decidir quins elements hem de treballar de cara a aconseguir que els valors d’esforç i de capacitat de treball, encapçalats pel seu entrenador, puguin casar amb les perspectives dels components del seu equip. Així hauria de ser, i esperem que aquests jugadors creixin aquesta temporada esportivament.

El cadet 1 va ser l’alegria en aquestes fases de preferent. Esborrant al MONTGAT del partit, per 80 punts de diferència i fent el mateix amb el SICORIS, per 39 punts de diferència, els jugadors de Joan González, han entrat per la porta gran en aquesta preferent cadet. Els jugadors van donar una mostra del treball en equip, amb una motivació i concentració excel·lent, i expressant  molta “gana” en totes les accions.

La reflexió però, és que quan en un equip s’ajunten tots els factors adients per aconseguir un objectiu, aquest pot ser possible. No sempre arribarem als objectius marcats, però la il·lusió, el valor de l’esforç i la capacitat de treball són elements que aquest equip ha mostrat i els ha de contagiar a la resta d’equips del club.

Estem segurs que sabran competir en aquesta categoria i alhora promoure els valors desitjats per tots els integrants d’aquesta família de la UESC.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.