Josep Antón revalida el títol de campió del món

Congrats ITTF 2014 STIFA Trick Shot Josep Antón

El palista de la UESC TT Josep Antón ha estat el guanyador del STIGA ITTF Trick Shot Showdown 2014. Antón revalida el títol que ja va aconseguir l’any passat en quedar classificat per davant d’Adam Hugh. En aquesta edició el segon classificat ha estat R. Ganapathi Subramanian. El premi consisteix en un viatge de quatre dies a Bangkok per assistir, amb un acompanyant, a la gran final de la Gira Mundial de la ITTF; l’esponsorització d’un any amb la marca de material STIGA, i una dotació econòmica de 4.000 dòlars.

Amb Josep Antón classificat per a la fase final, la decisió sobre el guanyador es prenia en una doble votació: la primera, una votació popular que suposa un 60% en l’elecció del guanyador; la segona, una votació a càrrec d’un jurat especialitzat format per vuit membres de la Federació Internacional de Tennis Taula (ITTF), que representa el 40%.

El missatge de Josep Antón

Un cop coneguda la notícia el jugador ha llançat aquest missatge a través de la pàgina de facebook de la ITTF: “Gràcies a tots pel vostre suport i les felicitacions !!! Estic molt feliç, això és increïble !! També vull felicitar a Ganapathi i a tots els concursants, no només els que estan a la final. Aquest any s’ha vist un gran nivell”

Josep Antón Dubai 2013 ITTF Trick Shot
Josep Antón durant la seva estada a Dubai per rebre el premi el 2013
, , , , , , ,