“La força d’un equip”, per Jou Marimon

Text: Jou Marimon

Els cadets de la UESC s’han classificat junt amb el Barça i la Penya per representar a Catalunya a les finals del proper campionat d’Espanya.

He de felicitar als 12 jugadors que van jugar els partits d’aquest cap de setmana, però també cal fer-ho als integrants dels cadets 2 i 3 que han entrenat regularment amb ells i als júniors 1 i 2 que han jugat tants i tants partits d’entrenament com a part de la seva preparació.

No és gaire habitual en un club esportiu que els entrenadors treballin en equip i, en aquest cas, he comptat fins a 15 diferents tècnics de la UESC (i fins i tot alguns de fora) els que han intervingut en les sessions d’entrenament d’aquest grup al llarg de tota la temporada. Sembla que no cal ser un club gran per aconseguir que els propis jugadors arribin a competir al màxim nivell si es treballa amb l’exigència adequada.

A la mitja part del partit clau un directiu em comentava, “no sé si aguantaran la pressió de tenir tot el club darrere seu” i jo vull pensar que no era la pressió el que sentien, sinó el suport de tothom, ja que d’alguna manera eren molts els que havien ajudat a que estiguessin competint en aquella final.

Per acabar i dirigint-me als 12 jugadors protagonistes d’aquest èxit els adjunto una frase que va fer servir l’entrenador de la selecció “under 16” dels Estats Units. “A diamond is just a chunk of coal made good under pressure”, que es pot entendre com: “Un diamant és només un vulgar tros de carbó sotmès a una gran pressió”.

Felicitats a tots !!!