La renovació més feliç del gran capità de la UESC ?⚫️

L’aler i capità de la UESC, Patrick Reyes, fa oficial la seva renovació amb el club per un any més coincidint amb el dia del seu 29è aniversari

Cesc Senpau defineix el capità del primer equip com “un valor de la UESC”

Patrick Reyes

“Aquesta última temporada hem construït alguna cosa a nivell de grup que personalment mai havia viscut a la UESC. Ha estat un plaer ser el capità de l’equip i estic molt orgullós de poder representar els colors vermell-i-negre un any més”

“A nivell d’equip vam assolir els objectius que ens havíem fixat a principi de temporada i hem acabat somiant amb unes fases d’ascens a EBA. Ens queda molta feina per fer i més objectius per aquesta nova temporada. Confio 100% en el Cesc i en tot l’equip i estic segur que treballarem encara més per aconseguir millors resultats i gaudir encara més la temporada 2017-2018″

Cesc Senpau

“Com a capità de l’equip i per la seva incidència dins del grup i del club que és majúscula, el Patrick és un valor de la UESC. Per mi és una persona amb unes qualitats humanes i esportives molt importants”

“La seva continuació al primer equip té un punt de notícia positiva pel que fa a la composició de la plantilla i per la seva ambició personal. És un jugador completament convençut amb l’objectiu esportiu d’assolir l’ascens de categoria”

Patrick Reyes seguirà a la UESC la temporada 2017-2018
, , , , , , ,