La UESC Femení supera amb encert el Vilassar de Dalt (78-59)

La UESC ha aconseguit una contundent victòria després d’un nou bon partit contra un dels rivals directes, el CB Vilassar de Dalt. D’aquesta manera l’equip surt de la zona de play-out quan resten 10 jornades per acabar la competició al grup 2 de Primera Catalana.

El partit ha començat amb un primer quart marcat pel clar domini local sota els taulells, on les vermell-i-negre han fet valer la seva superioritat per colocar un 11-2 inicial. L’eficàcia de la rotació interior ha fet mantenir l’avantatge acabant 20-13 al final del quart. Al segon quart un millor inici de les de Vilassar de Dalt, molt encertades des de la línia de tres, els ha permès reduir l’avantatge amb 3 triples pràcticament consecutius i un parcial de 5-13. Les vermell-i-negre, molt poc intenses en defensa, facilitaven l’anotació visitant per marxar al descans amb un mínim avantatge de 33-31.

Intensitat defensiva i encert des de la línia de tres punts

Al tercer quart la igualtat s’ha mantingut durant els primers minuts tot i portar el control del joc la UESC que ha recuperat la intensitat defensiva del primer quart. A meitat de quart el Vilassar de Dalt ha plantejat una defensa zonal que les de Simón no només han sabut atacar de manera magistral sinó que a més a més han gaudit d’un encert excepcional en el percentatge de tres punts, amb 4 triples, passant d’un 39-37 a un 55-43 en els darrers 5 minuts. En l’últim quart ha continuat la bona actitud defensiva local acompanyada de l’encert exterior que ha destrossat amb 4 nous triples qualsevol intent de retallar distàncies del CB Vilassar de Dalt. Així la UESC ha aconseguit un plàcid triomf per 78-59.

La pròxima jornada la UESC visita la pista d’un nou rival que lluita per sortir de la zona de play-out, l’Escola del Carme. L’equip de Simón intentarà seguir amb la bona línia de joc demostrada en els últims tres partits i així aconseguir una victòria que les pugui fer començar a allunyar de la zona de perill.

MVP: Anna Vulart, amb 14 punts i 15 de valoració, ha fet un partit molt complet i així ha guiat a les vermell-i-negre a una nova victòria.

FITXA TÈCNICA

UESC (78): M. Cuesta (9), A. Vulart (14), M. Carreño (4), P. Garcia (4), A. Llobet (1) -cinc inicial- R. Pérez (5), T. Herrero (9), M, A. Hidalgo (13), L. Martín (5),  C. López (6), A. Alegre (8)  

CB Vilassar de Dalt (59):  L. Argemí (8), M. Garrido, (12),  M. Chacón (-), L. Pujals (15), L. Esteve (9) -cinc inicial- A. Vidal (4), S. Jofresa (9),  N. Farriols (-), P. Dueñas (2), J. Valls (-)

Parcials acumulats: 20-13, 33-31, 55-43, 78-59

Àrbitres: O. Gornes (àrbitre principal), D. Gómez (àrbitre secundari)

Incidències: Partit corresponent a la 19a jornada del grup 2 de Primera Catalana disputat a la ZEM Rambla del Celler.

, , , , ,