La Uesc mostra la seva millor versió a casa i escombra de la pista el Jac Sants

UESC 89 – JAC SANTS 68 16-11 / 39-28 / 65-42 / 89-68

22.03.2014 Senior1-JacSants
Partit més complet de la temporada dels homes de Marc Guillem. El domini va ser total i des dels primers minuts ja es veia una Uesc que, comandada per Chica, volia donar un cop de puny sobre la taula i demostrar el seu potencial.
El partit va resultar santcugatenc en tot moment. Domini en defensa i atac i els barcelonins mai van trobar el seu lloc a la pista, en bona part per la bona feina dels vallesans. Cal destacar l’actuació de Reyes i Plandiure.
A l’inici del darrer periode, els de Marc Pulles (des d’aquestes linies enviem el nostre condol i suport total al coach barceloní que va perdre al seu pare en les hores immediatament anteriors al matx) van intentar l’impossible des d’una arriscada i forta pressió. Aleshores un temps mort de Marc Guillem, que en tot moment va tenir controlat el matx, va posar les coses al seu lloc i el partit va acabar plàcidament per a la Uesc.

MVP. Victor Chica amb 29 punts, 3 rebots i 3 recuperacions va ser el gran protagonista de la tarda a la Rambla del Celler