La UESC organitza el primer Torneig de Reis de bàsquet

Torneig Reis 2014 UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat us proposem bàsquet del bo les properes festes de Nadal. Els dies 3 i 4 de gener, estrenarem l’any 2014 celebrant el primer Torneig de Reis del club, que comptarà amb la participació de 8 equips masculins i 6 de femenins, en categoria preinfantil. Es tracta, doncs, d’una nova aposta de la UESC pel bàsquet de formació i, per suposat, tots els amants de l’esport poden assistir lliurement als partits.

Grans equips

El primer Torneig de Reis comptarà amb importants equips que visitaran la ciutat de la mà de la UESC. Així, els conjunts masculins que ja han confirmat la seva assistència són el CB Hospitalet, Bàsquet Manresa, CE Sant Nicolau, UE Mataró, Sfèric Terrassa, CB Santfeliuenc i SAMA Vilanova, a banda de l’equip local. I entre els femenins hi ha el Joventut de Badalona, el Barça Santfeliuenc, CB Súria, CB Viladecavalls i els dos preinfantils de la UESC, el Negre i el Vermell.

La competició es desenvoluparà majoritàriament al Pavelló 3 del Complex Esportiu de la Rambla del Celler. Els partits començaran el divendres, dia 3 de gener, a les 9 del matí i s’aniran disputant en sessions de matí i tarda al llarg dels dos dies. La final femenina tindrà lloc dissabte 4, a les 11,15 del matí. I la masculina, el mateix dissabte, a les 18 hores. El repartiment de premis destacarà els equips guanyadors de la competició, però també els MVP d’ambdues finals i els millors jugadors locals.

La UESC està preparant un munt de sorpreses pels dos dies que dura el torneig: bar, botiga UESC, espectacles de hip hop, malabars, i molt més!

Aquí teniu el Quadre de la competició. No us ho perdeu!