La UESC participa a la Setmana contra la pobresa. Apunta-t’hi!

Volem estar al costat de les persones que pateixen. Per això, la UESC dóna suport a la Setmana contra la Pobresa i l’Exclusió Social que organitza el  mitjà local Cugat.cat, amb la col•laboració de l’Ajuntament de la ciutat i de Càritas. L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària, que es durà a terme entre els dies 15 i 20 d’abril, és donar a conèixer la situació que pateixen moltes persones del nostre municipi a causa de la crisi i tirar endavant una gran recollida local d’aliments que aniran destinats al menjador social i al banc d’aliments de Càritas.

La UESC posarà el seu granet de sorra organitzant un recapte d’aliments els propers dos caps de setmana. Els dies 6, 7, 13 i 14 d’abril, jugadors i jugadores del club atendran un estand a les instal•lacions de la UESC on es recolliran els queviures sol•licitats: llet, oli d’oliva, llegums, tonyina, tomàquet triturat, sucre i farina. Quants més siguem fent aquesta tasca, amb més força podrem denunciar el patiment de molts dels nostres veïns i estar al seu costat fent-los un cop de mà! Col·labora-hi!

La Setmana contra la Pobresa i l’Exclusió Social es tancarà amb un acte públic el dissabte 20 d’abril a la plaça d’Octavià, on s’aplegaran tots els aliments recaptats.

Segueix totes les activitats de la iniciativa, a la web especial de la Setmana.