La Unió Esportiva Sant Cugat organitza el XMAS BASKET CITY

L’èxit dels campus d’estiu i Setmana Santa ha propiciat l’organització del primer campus de Nadal de la UESC

XMASbasketcity

XMASbasketcity_mail

Aquest Nadal, la Unió Esportiva Sant Cugat organitzarà per primera vegada el XMAS CAMPUS CITY, un campus de bàsquet adreçat a nois i noies nascuts entre el 2001 i el 2005.

 

El Campus estarà dirigit pel director tècnic de la UESC, Sergi Sànchez. Segons Sànchez: “després dels èxits assolits als darrers campus d’estiu i Setmana Santa, volem oferir de nou als nois i nois que senten passió pel bàsquet un espai on reforçar, millorar i ampliar els seus recursos tècnics i tàctics. Les vacances de Nadal són un moment perfecte per fer-ho. A més de bàsquet, també els oferirem altres activitats lúdiques i esportives perquè el campus torni a ser atractiu pels participants”.

 

El XMAS BASKET CITY tindrà una durada de 7 dies, dividits en dos torns, al llarg dels quals els jugadors podran gaudir d’un espai lúdic i formatiu de qualitat, on l’esport, l’anglès i la diversió seran els tres gran protagonistes. I tot això coordinat per entrenadors de la UESC, amb titulació, experiència i il·lusió.

 

Hi haurà dos nivells d’activitat, segons les edats dels participants: “Basket Rookie”, per a nois i nois d’entre 8 i 11 anys; i “Basket Pro”, per als preinfantils. A més, tots els participants gaudiran d’entrenaments en anglès, gràcies a la presència d’entrenadors anglòfons.

 

El Campus es durà a terme al Pavelló de Valldoreix (Avda. Brollador, s/n) en dos torns:

–      Primer torn: 23, 24 i 27 de desembre (3 dies)

–      Segon torn: 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener (4 dies)

 

Ja resta obert el període d’inscripció al XMAS BASKET CITY de la UESC. L’organització ha previst descomptes especials per a germans.

 

Descarrega’t tota la informació: XMASbasketcity_mail