L’excés de confiança condemna el Cadet masc 1

Text: Luis Eloy Fernández

UESC Cadet Masc 1 83 – Casal Vilafranca 1 85

Parcials: 16-26, 18-28, 28-13, 21-18.

Amb la trajectòria que portàvem fins ara (6 victòries i dues derrotes davant de dos dels equips més forts del grup, S.E.S.E. i Cornellà), i tenint en compte que havíem guanyat al Casal Vilafranca, a casa seva, per 50 punts de diferència, cap de nosaltres podia pensar que ens trobaríem amb el que ens vàrem trobar: un Casal mega-encertat amb els llançaments exteriors, molt ràpids atacant, ajudats per la defensa tova, tova de la UESC. Resultat: a la mitja part pensàvem que es clavarien 100 punts (34-54).

Ai, ai, ai, quin patiment.

Comencem el tercer quart. Un moment!. Això és un altre cosa!. Zasca! Parcial de 28-13 i ens posem a 5 puntets. El miracle és possible!

Però a l’últim quart els nostres cadets no varen poder eixugar aquesta diferència. A més, aquest senyor que escriu la crònica va ser castigat amb una tècnica (ara de debò, vaig estar tot el cap de setmana molt tocat) que ens va costar dos punts.

El que està clar és que a la segona volta tots els equips milloren el seu rendiment i no pots donar res per guanyat. Ànims nois, que tenim que pujar al grup 1!!!

Màxim anotador: Nil Baqués amb 31 punts.