Marcel Roca profunditza ens els aspectes defensius davant els entrenadors de la UESC

Text: Eric Gil

Formacio Marcel Roca uesc

El dimarts 25 de març, la Unió Esportiva Sant Cugat va dur a terme un clínic formatiu per a tots els entrenadors del club, on Marcel Roca ens va oferir amb una brillant xerrada sobre aspectes bàsics defensius

Marcel Roca, entrenador tècnic superior de basquetbol, actualment militant en les files del júnior masculí del Sant Josep de Badalona, amb una gran experiència viscuda en categories inferiors del Joventut de Badalona i d’altres clubs, ens va presentar un clínic titulat “Implantació i evolució de conceptes defensius de preinfantils a cadets. Normes i conceptes bàsics que faciliten i augmenten la defensa.” En Marcel va donar-nos tota una sèrie de lliçons i consells de cara a situacions de joc reduït per a poder aplicar-les a diferents conceptes defensius.

Per fer una demostració més completa i que els conceptes arribèssin amb més claredat, en Marcel va aprofitar la participació de l’equip Infantil 1 femení, on les noies de la Miriam, encara que fos un clínic amb exercicis demostratius, van implementar un bon ritme de joc, fent així més fàcil les explicacions d’en Manel i a l’hora, la comprensió de les correccions i objectius.

Per últim, es va oferir un torn de preguntes per part dels entrenadors, on en Marcel va respondre amb molta predisposició les preguntes realitzades.

Aquesta ha estat una nova xerrada que s’inscriu dins del pla de formació contínua d’entrenadors del club. Tots vam poder treure conceptes i idees molt interessants per poder aplicar en els nostres respectius equips. Només agrair a en Marcel la xerrada per tot el suc que hem pogut treure i seguir amb més ganes per treballar.