Mariona Munné se situa en el 7è lloc del rànquing estatal de tennis taula

UESC TT Torneig Estatal Valladolid Febrer 2017_Germanes_Munne_JosepAnton

Aquest cap de setmana tres palistes de la UESC s’han desplaçat fins a Valladolid per disputar el Torneig Estatal de Tennis de Taula. Es tracta de les germanes Laia i Mariona Munné (benjamines) i del jugador del primer equip i entrenador, Josep Antón (sènior). Tots tres vermell i negres van aconseguir la classificació a Reus el passat més d’octubre en quedar entre els nou primers classificats al Zonal Est (Catalunya, Aragó, Navarra i les Illes Balears).

SENSE PRECEDENTS

La jove jugadora (10 anys) Mariona Munné s’ha situat després de disputar el Torneig Estatal en el 7è lloc del rànquing estatal de tennis de taula benjamí. La jove palista es va quedar a tan sols dos punts de sumar la primera medalla d’àmbit estatal per part d’una jugadora de Sant Cugat, un èxit que per ara haurà d’esperar. Mariona Munné ha tingut una actuació destacada en l’Estatal on ha quedat setena d’un total de 48 palistes, amb un balanç de set victòries i dues derrotes. Pel camí va guanyar a la cap de sèrie del seu grup i campiona del Zonal Nord, Carla Sánchez (CTM Avilés), i a la subcampiona del Zonal Est, Núria Macià (Falcons de Sabadell).

Laia Munné (10 anys) va finalitzar l’Estatal amb un balanç de dues victòries i tres derrotes, algunes d’elles davant jugadores que porten entre 4 i 6 anys entrenant.

Josep Antón va començar amb mal peu l’Estatal i tot i que finalment va aconseguir superar al primer del seu grup, Ruben Ramírez (TM Aranjuez), no va passar el tall de la primera fase en quedar quart classificat.

Josep Antón, entrenador UESC

“Estic encantat amb l’actuació de la Laia i la Mariona. Amb tan sols 10 mesos jugant les dues s’han classificat entre les millors 9 nou jugadores del Zonal Est, i això és un èxit pel club. Tot i que els nervis les van trair en alguns moments, un fet relativament normal en la primera participació en una competició com aquesta, han estat molt bé jugant. El talent i el treball porten els resultats.”

, , , , , , , , , ,