Mònica Mateu, nova presidenta de la UESC

Valentí Feixas deixa el càrrec que ha ocupat en els darrers anys per motius professionals

La Junta de la Unió Esportiva Sant Cugat ha acordat el relleu al capdavant de l’entitat: el fins ara president, Valentí Feixas, ha deixat el càrrec per motius professionals, i ha estat substituït per un dels actuals vicepresidents, la Mònica Mateu, qui fins ara era adjunta a la Presidència. El relleu s’ha comunicat aquest vespre a l’equip tècnic de la UESC i a les famílies del Club.

En el seu discurs d’acomiadament, en Valentí Feixas ha destacat que “s’obre una nova etapa a la UESC amb molts reptes: el projecte esportiu, els recursos disponibles (humans, econòmics, d’infraestructures), etc. Per fer front a aquests reptes ens cal un lideratge fort que cohesioni el club i el posicioni a la ciutat i al món del bàsquet i del tennis taula”. En Valentí Feixas ha iniciat recentment una nova etapa professional que l’impedeix afrontar la responsabilitat de continuar al capdavant de la UESC. L’expresident ha tingut paraules de reconeixement cap a la seva successora: “Crec que la designació de la Mònica Mateu és una decisió molt encertada. La Mònica comptarà amb tot el meu suport i la meva col·laboració en allò que em sigui possible”.

En Valentí Feixas ha estat una figura cabdal en la trajectòria de la UESC. Amb la seva presidència, assolida el febrer de l’any 2004, es va iniciar una etapa de creixement del club: en tres anys es va passar de 8 equips de bàsquet a 21 i es va dibuixar un nou projecte esportiu i formatiu. En aquells anys es reactivà la Fundació UESC com a suport del club, es creà l’Escola d’Infantils de Bàsquet en conveni amb l’OMET, es col·laborà amb l’Escola Thau i amb el Col·legi Europa i es creà el projecte MIRASOL-UESC. La secció de tennis taula, per la seva banda, també va créixer i es va consolidar en la primera categoria. Després d’un període liderat per en Xavier Salvat, el mes de juny de 2011 en Valentí Feixas va tornar a presidir la Junta de la UESC fins al dia d’avui.

La nova Junta de la UESC, liderada per la Mònica Mateu, es planteja com a principal repte de futur continuar el projecte UESC, tot adaptant-lo a les necessitats i al context actuals. En paraules de la nova presidenta, Mònica Mateu, “tot i els grans reptes econòmics i d’instal·lacions del moment, mai la UESC havia estat a un nivell esportiu, formatiu i social tan elevat com avui. El nostre objectiu és fer una UESC encara millor, un projecte obert a la ciutat perquè tots els nens i nenes de Sant Cugat que vulguin jugar a tennis taula o a bàsquet ho puguin fer a la UESC i a la seva ciutat”.

 Amb aquest esperit, la UESC ha engegat recentment un procés de definició i implementació d’un nou pla estratègic, de manera oberta, innovadora i col·laborativa amb pares, entrenadors i amb tothom que ha volgut participar.

 La nova presidenta conclou: “El repte és apassionant i els membres de la Junta i de l’equip tècnic l’assumim amb il·lusió, compromís i dedicació”.