Nova formació per als entrenadors de la UESC

Dins el programa anual de formació dels entrenadors de la Unió Esportiva Sant Cugat, el proper dilluns els tècnics del club estan convocats a la ponència: “Com organitzar la nostra setmana d’entrenaments?”.

La formació, que serà impartida pel preparador físic de la UESC, en Xavi Reche*, s’emmarca dins l’àmbit de la preparació física aplicada al bàsquet. L’objectiu de la sessió és millorar la planificació que fan els entrenadors per poder obtenir un millor rendiment.

Es tracta d’una nova aposta de la UESC per la millora constant dels seus tècnics. La formació es durà a terme dilluns 27, a les 20,15 hores, a la Sala Polivalent del Pavelló 2.

 

* Xavi Reche és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport  i Màster en investigació esportiva. Actualment és professor de les assignatures de Preparació Física i Planificació als cursos de nivell 1 i 2 a la Federació Catalana de Bàsquetbol i preparador Físic de la Unió Esportiva Sant Cugat. També ha estat preparador físic d’equips de cantera i jugadors de projecció al Bàsquet Manresa