Participació històrica d’una palista UESC/OMET als Euro Minichamps de Tennis de Taula

La secció de tennis de taula de la UESC/OMET segueix trencant barreres i aconseguint noves fites, en aquesta ocasió, per primer cop a la història del tennis de taula santcugatenc, una palista formada a casa va estar seleccionada per prendre part als Euro Minichamps, es tracta de la jove alevina Mariona Munné.

Els campionats van tindre lloc a Estrasburg, França, del 24 al 26 d’agost. Es tracta d’una proba de caire oficiós, donat que la organitza la federació francesa de tennis de taula i no la federació europea, no obstant el prestigi de la proba és indiscutible doncs comptava amb els millor palistes nascuts al 2006 i 2007 de tots els païssos europeus i, fins i tot, amb seleccions invitades com la d’Estats Units o Japó, que van posar el llistó més alt en la vigent edició.

La santcugatenca va anar acompañada d’un dels seus entrenadors habituals, Josep Antón, entrenador de la UESC/OMET, que va estar escollit per a la federació catalana com a tècnic responsable de les dues convocades per part seva.

Munné va signar una gran actuació amb un global positiu de 5 victòries i 4 derrotes en la que ha estat la seva primera participació. La competició constava de tres fases de grups que la palista santcugatenca va superar accedint finalment al quadre final i asegurant-se una plaça entre les 32 millors d’Europa (i altres continents). A aquesta fase final, la jove palista hi va arribar com a primera classificada i no va tindre sort en creuar-se amb una de les segones de grup més fortes, la hungaresa Nora Tanacs, un millor emparellament li hagués permés optar a lluitar per una de les 16 primeres places però va caure eliminada per 0-3.

En la disputa de les places 17 a la 32 Munné va cedir el primer partit per un ajustat 1-3 en front la holandesa Tanya Misconi i després va aconseguir tres victòries consecutives sobre la biolorusa Svetlana Gridina (3-2), la americana Ann-Ping Shangguan (3-1) i la ucrainesa Anastasia Khachaturova (3-0) finalitzant en una meritòria 25a posició final.

, , ,