Pere Soler renova amb la UESC una temporada més ?

L’aler-pivot de la UESC Pere Soler ‘Pistol’ continuarà vinculat al primer equip a les ordres de Cesc Senpau una temporada més 

‘Pistol’ assegura sentir-se “apreciat i respectat pels companys” i amb molta de sort de comptar amb Cesc Senpau com a entrenador

Pere Soler és feliç amb la seva renovació per la UE Sant Cugat

Pere Soler

“Després de cada temporada ja se sap que t’arriben ofertes però he decidit que em quedo a la UESC per moltes raons. Al vestidor m’he sentit molt còmode, respectat i apreciat. L’ambient de l’equip és perfecte i tenim la gran sort de tenir d’entrenador al Cesc que és una persona justa: si tu treballes fort ell et premia amb minuts el dia de partit i això sempre és important”

“Crec que l’any que deixem enrere ha servit a l’equip i també al club per assentar unes bases en la manera de treballar i jugar a bàsquet. Es va demostrar que malgrat fer una gran segona volta ens faltava una mica com a equip per estar a la Final a Quatre i per això és molt important que mantinguem el bloc. Tinc molt clar el meu rol a pista i les ganes d’ajudar a l’equip mai em falten”

“Els nous fitxatges? L’arribada de grans jugadors sempre estimula la competència i això farà millorar el grup, que entrenem més dur i siguem millor equip”

“Com a repte personal espero formar part de la UESC que arribi per primera vegada a la Final a Quatre. L’ascens a EBA? Som ambiciosos i podria ser perfectament un objectiu real. El club ens posa les eines per poder treballar i millorar (gimnàs, preparador físic, fisioterapeuta) i això és un valor afegit que no tots els clubs tenen, et centra en millorar”

Cesc Senpau

“El nostre “Pistol” és un jugador que a nivell de vestidor ens ha donat uns intangibles claus i que aquesta temporada ha fet un gran esforç per superar els mals moments en forma de lesió. Després de Nadal vam veure una millor versió del Pere i estic segur que es prepararà molt especialment per estar al 100% des de l’inici de la propera temporada”  

“L’agraïment que ha mostrat per formar part d’aquest projecte i d’aquest grup a mi m’ha convençut i confio que podrà ajudar-nos encara més aquest any”

“Per mi és una satisfacció tenir la seva figura dins el vestidor per la seva incidència sobre els joves i la cohesió amb els veterans. Ens aporta ambició, implicació amb el grup, personalitat i experiència. Penso que per ell, amb 37 anys, també és una bona oportunitat seguir formant part d’una categoria exigent com és Copa Catalunya i que ha valorat que la seva incidència en l’equip pot ser semblant a la de l’any passat”

, , , , , ,