Prèvia UB Sant Adrià – UESC i CB IPSI A-Otto Sylt – UESC

Cesc Senpau i Oriol Antràs entrenadors UESC i UESC Femení Temporada 2015-2016
Cesc Senpau i Oriol Antràs analitzen els rivals del cap de setmana

CESC SENPAU (entrenador de la UESC Masculí):

“El Sant Adrià ocupa actualment la segona posició perquè està fent una temporada realment esplèndida. Crec que és un equip que sap molt bé el que vol fer dins de la pista, que té jugadors amb molta experiència i molt interessants en totes les posicions del joc.”

 

“A casa seva s’ha mostrat completament inexpugnable, amb sis victòries consecutives. A més és el recent guanyador de la Copa Federació (després de guanyar en semifinals al Viladecans i en la final al Sant Josep). Francament, és un equip que està en un bon moment i que segurament ara mateix és el rival més complicat amb el que ens podríem enfrontar.”

 

“Crec que nosaltres també estem en un bon moment. Ara mateix no tenim jugadors amb problemes físics ni de cap tipus que ens impedeixin ser optimistes de cara a aquest partit. Malgrat que sabem que és una visita complicada hi anem amb tota la intenció de guanyar.”

 

“Penso que la nostra línia és positiva, que els entrenament estan funcionant tal com voldríem i que és veritat, això sí, que encara no tenim prou regularitat en el joc durant els 40 minuts. Això fa que passem per moments on l’equip pateix però creiem que mica en mica anirem ajustant aquestes situacions i que serem capaços de competir a bon nivell contra un equip que basa el seu joc en jugadors que estan en un moment molt dolç com puguin ser el base Pol Bassas, l’interior Marc Morales, l’Antoni Roure o l’Adrià Tort.
 
“Crec que és un partit molt bonic de veure i nosaltres hi anem amb tota la intenció de sumar els dos punts”
 

ORIOL ANTRÀS (segon entrenador de la UESC Femení)

“És un partit important per als dos equips. Elles busquen sortir de la zona de promoció i nosaltres escalar posicions per allunyar-nos encara més d’aquesta mateixa zona”

 

“L’IPSI és un equip que tot i que es troba en la zona baixa de la classificació dóna molta guerra i és molt competitiu

 

“Crec que han tingut mala sort en alguna de les derrotes que han patit, així que haurem d’estar molt concentrades per treure el partit endavant” 
, , , , , , ,