Sergio Clemente primer reforç de la UESC 2017-2018 ✍?

Sergio Clemente torna al club dos anys després d’haver abandonat el primer equip per anar a jugar amb la UE Barberà (Lliga EBA)

El pivot fet al planter de la UESC torna amb la il·lusió renovada per jugar “al club de la seva vida”

Sergio Clemente s’ha format a les categories inferiors de la UE Sant Cugat

Sergio Clemente

“Fa dos anys vaig deixar la UESC, el club de tota la meva vida, per conèixer altres clubs i una altra categoria. Dos anys després i per motius laborals estava disposat a deixar el bàsquet però la trucada de la UESC i d’un entrenador com el Cesc, amb un projecte il·lusionant basat en els joves de la casa, han fet que em motivi una altra vegada per seguir jugant a bàsquet”

“Estic molt feliç de tornar de nou al meu club i intentaré aportar a l’equip tot el que pugui. Confio que entre tots serem capaços d’aconseguir els reptes il·lusionants que es plantegen com ara l’ascens a Lliga EBA”

Cesc Senpau

“És una de les cares que jo volia en aquest puzzle de la UESC que estem construint. La meva intenció era que aquesta any ja hagués estat amb nosaltres però no va ser possible. Estic molt content que ara el Sergio hagi decidit estar amb nosaltres, ell sent la UESC i tard o d’hora havia de tornar a casa seva”

“Si un pensa en un jugador de casa, format a la UESC, amb sentiment de pertinença al club i que ha defensat durant molts anys la samarreta, aquest és el Sergio”

“Estem parlant d’un jugador interior de molt bona presència, treballador, interessant i consistent en el rebot. Serà el jugador que ens podrà garantir coses en aquesta posició tan complicada que és la de 5 (pivot) a Copa Catalunya. Estic convençut que serà un jugador molt important per a nosaltres de cara a la propera temporada”

, , , , , , ,