Tot a punt per a la Diada de la UESC! (14/15 de Juny)

P1020464

El cap de setmana del 14 i 15 de juny serem més UESC que mai… Compartirem dos dies d’esport, activitats, solidaritat, diversió, sorpreses… i un gran Sopar de germanor!

Hi haurà espai per a la solidaritat i la festa, però sobretot per compartir la passió per l’esport i l’amistat que ens uneix.

 

Dissabte 14 celebrarem la II Festa del bàsquet i el tennis taula. Aquella tarda hem programat una activitat solidària de l’equip UESC-ASDI, integrat per joves amb discapacitat psíquica. També hi haurà espai per la diversió i la convivència, amb un partit de les estrelles i un sopar de germanor.

Diumenge 15 serà el torn del VIIIè Torneig de Bàsquet Ciutat de Sant Cugat. La UESC serem els amfitrions d’altres equips pre-infantils femenins i masculins. Tots els participants esmorzaran i dinaran plegats.

Famílies, reserveu les dates i col·laboreu amb el departament de comunicació de la UESC enviant les vostres fotografies de la jornada a comunicacio@uesc.cat També farem ús durant la jornada al twitter dels hashtags #DiadaUESC i #GoUESC i us convidem a interactuar amb nosaltres en aquesta xarxa

P1020511