Tot a punt per a la Diada de la UESC més 2.0 (14/15 de Juny)

P1020464Aquest any, en la celebració de la diada vermell-i-negre de la ciutat, us convidem a tots els assistents a difondre els moments més significatius de les dues jornades consecutives que viurem. El hashtag #DiadaSantCugat haurà de servir per aplegar a la xarxa social Twitter les vivències que tinguin lloc a peu de pista, un territori habitualment només per a jugadors/es i el cos tècnic.

 

VIII edició de la Diada Ciutat de Sant Cugat

El cap de setmana del 14 i 15 de juny serem més UESC que mai… Compartirem dos dies d’esport, activitats, solidaritat, diversió, sorpreses… i un gran Sopar de germanor!

Hi haurà espai per a la solidaritat i la festa, però sobretot per compartir la passió per l’esport i l’amistat que ens uneix.

Dissabte 14 celebrarem, al PAV 3, la VIII Diada del bàsquet. La UESC serem els amfitrions d’altres equips pre-infantils i infantils, femenins i masculins. Encara al matí, partit de l’equip UESC-ASDI, integrat per joves amb discapacitat psíquica. A la tarda, espai per la diversió i la convivència amb un concurs de triples, el partit de les estrelles i un gran sopar de germanor.

Diumenge 15 serà el torn, al PAV 1, de la Diada del Tennis Taula. De 09 a 14 h campionat per a no federats amb servei de refrescs addicional.

Famílies, reserveu les dates i col·laboreu amb el departament de comunicació de la UESC enviant les vostres fotografies de la jornada a comunicacio@uesc.cat. També farem ús durant la jornada al twitter dels hashtags #DiadaSantCugat i #GoUESC i us convidem a interactuar amb nosaltres en aquesta xarxa social. I al facebook!