Tres cadets de la UESC entre les millors estadístiques del Campionat d’Espanya

La revista digital Solobasket.com ha elaborat un rànquing d’estadístiques del Campionat d’Espanya cadet Masculí 2014. Les estadístiques es troben desglossades per apartats com la valoració, els punts o les recuperacions efectuades durant la disputa de la competició. El Cadet 1 de la UESC, representat pels jugadors Nil Baqués, Oriol Centelles i Pau Fernàndez, figura en cinc de les 10 classificacions elaborades.

És en l’apartat del promig de valoració on Nil Baqués s’ha situat 10è, i en el de punts totals on ha acabat classificat 11è. En el rànquing de faltes, Baqués ha acabat el campionat sent el 7è jugador que més faltes ha rebut de tot el campionat.

Presència de tots tres jugadors santcugatencs en la classificació de percentatge de tirs de dos punts. Oriol Centelles com a tercer classificat (10/13 amb 77% d’encert); Pau Fernàndez com a cinquè classificat (8/11 amb 73% d’encert), i Nil Baqués (19/29 amb 66% d’encert).

En recuperacions Oriol Centelles ha entrat al rànquing dels vint primers en la posició número 19.

Podeu trobar totes les estadístiques completes al següent enllaç: http://www.solobasket.com/competiciones-feb/campeonato-de-espana-cadete-masculino-en-numeros-resultados-y-estadisticas