Trobant el camí

El Cadet 2 segueix millorant dia a dia per intentar arribar a ser l’equip que desitja. Des de l’inici de la segona volta, s’estan veient els fruits del treball dut a terme en atac, fet que ha portat a partits molt espectaculars amb dues derrotes per 1 sol punt en pistes molt complicades, i a dues victòries per resultats més abultats. En tots els casos, però, han estat partits molt intensos, divertits i espectaculars. Amb un joc vistós i alegre, ple d’assistències, contraatacs, atacs ràpids i talent.

A aquesta millora ofensiva que porta al Cadet 2 de la UESC a ser el millor atac de la categoria amb una mitja de més de 71 punts per partit (fet molt complicat en un Cadet de nivell B2 i més quan no és líder destacat ni ha guanyat molts partits per àmplies diferències), es vol sumar ara el bon nivell defensiu que vindrà per la constància, ja que tot i tenir moments defensius de grandíssim nivell, falta mantindre’ls durant molts minuts i partit rere partit. Tot i així, l’últim partit, amb només 32 punts encaixats, deixa entreveure la possibilitat que la fita comenci a ser a prop de ser assolida. A seguir treballant!! Us deixem amb les cròniques dels últims 3 partits:

U.E. SANT CUGAT 2 77 – SANT GABRIEL RIPOLLET 63

El Cadet 2 va guanyar a un Sant Gabriel Ripollet apagat.

El Cadet 2 va tenir el ritme del partit en tot moment, va ser un partit molt igualat, al 3r quart les coses van canviar i els Santcugatencs es van endur el partit.

Cal destacar que els de Sant Cugat van arribar als 77 punts però també es va poder veure com faltava una mica mes d’intensitat en defensa, ja que els de Ripollet van arribar als 63 punts.

El partit era molt fluid i, tot i que van caure parcials molt alts en contra, els de Sant Cugat van saber reaccionar i emportar-se el partit.

Va haver-hi una gran actitud tan a pista com a banqueta, tothom animava.

El Cadet 2 de la UESC s’emporta una gran satisfacció desprès d’aquest partit, que ens ajuda a continuar millorant dia a dia i a no perdre l’esperança.

BARBERA C 83 – U.E. SANT CUGAT 2 82

L’últim partit que vam jugar va ser contra el Barberà C, un equip amb poca alçada, gran velocitat i cadet de primer any. El partit el vam estar guanyant nosaltres però van haver moments que deixàvem de pensar en el treball que havíem de fer i pensàvem en el mal arbitratge, degut a això van haver moments en que s’ens van apropar molt però al cap d’una estona tornàvem a pensar en el treball que havíem de fer i ens tornàvem anar d’uns quans punts.

Al principi de l’ultim quart anàvem 14 amunt però ens vam tornar a anar del partit i ells van aprofitar l’ocasió per acabar guanyant-nos d’un punt (única avantatge local de tot el partit).

En resum va ser un partit en que en moments ho vam fer força bé però per aquells moments que ens vam anar del partit vam llençar tot un treball excel.lent de tota una setmana.

U.E.SANT CUGAT 2 60 – REGINA CARMELI GROC 32

Després d’una setmana de dur entrenament, arriba l’esperat partit. Els nois de la UESC venen d’una derrota contra el Barberà. El partit va començar molt igualat, el primer quart acaba 15-11, el segon 29-22.

En el tercer la UESC va començar a treure avantatge fins al 44-28. Llavors a l’últim quart pel Regina ja no hi havia esperança de recuperar i la UESC va sentenciar amb el 60-32 final. La UESC va superar el Regina tant en moral com en el camp, va ser un gran partit.

Cròniques cedides per l’equip cadet 2.

Àrea de comunicació de la UESC