UESC TT I Josep Antón passa el tall del Zonal per ser al torneig Estatal

Set jugadors de la secció de tennis taula de la UE Sant Cugat han participat aquest cap de setmana al torneig Zonal, a Salou

El jugador del primer equip Josep Antón s’ha classificat per disputar l’Estatal, mentre que Enric Manzano i Álvaro Barreneche han estat a prop de passar el tall

Els nou primers classificats de cada categoria es classificaven per disputar el torneig Estatal, que es diputarà al mes de febrer a Valladolid

Josep Antón UESC TT temporada 2014-2015

Els resultats dels set vermell-i-negres

Categoria veterans +50
ESTEVE TORRES ha acabat cinquè classificat a la fase de grups.

JOSEP MARIA VERDEJO ha acabat quart classificat a la fase de grups.

Categoria veterans +40

ENRIC MANZANO ha superat la fase de grups coma  segon classificat i ha quedat eliminat a 1/16 de final a mans del campió Juan Diaz, del CTT Ateneu 1982. Ha finalitzat la competició en el 13è lloc de la classificació.

Categoria sènior

JOSEP ANTÓN s’ha classificat com a primer de grup i ha caigut eliminat a 1/4 de final davant el rus nacionalitzat espanyol, Alexander Ivanov. El vermell-i-negre ha guanyat els dos partits posteriors per determinar la classificació del cinquè al vuitè lloc, finalitzant 5è classificat.

Categoria sub-23

ADRIÀ LÓPEZ s’ha classificat com a segon del seu grup i ha quedat eliminat a la primera ronda posterior a la fase de grups.

ÁLVARO BARRENECHE s’ha classificat també com a segon del seu grup i ha perdut a 1/16 de final davant el semifinalista Antoni Prados, del CN Mataró. Als partits per determinar la posició final entre el novè i 16è lloc ha finalitzat 13è classificat.

Categoria infantil

NIRAN CARRETERO s’ha classificat com a tercer de grup i ha avançat ronda fins a 1/16 de final, on ha cedit sense opcions de victòria en cap moment davant el cap de sèria número 14, l’eivissenc Leo Puertas. Tot i no assolir els vuitens de final -ronda a partir de la qual es disputen les posicions finals- en el seu primer any a la categoria infantil Niran Carretero ha deixat enrere en la classificació a tres rivals de grup (3r classificat de sis jugadors) i ha plantejat seriosos problemes al primer i segon classificat. 

, , , , , , , , , , , ,