Última hora! ? Torneig de Reis de Sant Cugat 2018

? TOTS ELS EQUIPS PARTICIPANTS 

CATEGORIA INFANTIL (3-4 GENER)

CATEGORIA PREINFANTIL (2 GENER)

 

? INFORMACIÓ PRINCIPAL

El torneig constarà de 52 equips i es diputaran un total de 82 partits entre els dies 2, 3 i 4 de gener. El dia 3 de gener també es disputarà un partit amistós entre el nostre equip UESC ASDI i un rival encara per confirmar.

Hi haurà una categoria en edat preinfantil femení, tres en preinfantil masculí (A,B i C), dues en infantil femení (A, B) i tres en edat infantil masculí (A, B i C).

? SEGUIMENT DEL #TORNEIGREISUESC 2.0

El minut a minut del torneig es podrà seguir a través dels canals de comunicació de la UE Sant Cugat (twitter, facebook, pàgina web i instagram)

EL REGLAMENT

  • Cada partit constarà de 4 parts de 10′. Les primeres 3 parts es jugaran a rellotge corregut i només s’aturarà el cronòmetre en cas de tirs lliures i sempre que ho indiqui l’àrbitre. L’últim quart es jugarà a rellotge aturat
  • Tots els jugadors/es hauran de jugar com a mínim un quart entre els tres primers quarts disputats. En el quart període es permetran fer canvis durant el seu transcurs.
  • Cada entrenador/a disposarà de dos temps morts: un pels dos primers quarts i un altre pels dos darrers
  • En cas d’empat al final del partit es jugarà una pròrroga de 3′ extres a rellotge aturat.Es jugaran tantes pròrrogues com sigui necessàries per desempatar el marcador. Durant les pròrrogues els entrenadors disposaran d’un temps mort. 

, , , , , , , ,