Un Cadet 1 poc encertat ensopega a la pista del Platges de Mataró

Platges de Mataró 71- Cadet 1 UESC 60

Parcials: 13-24, 21-8, 19-18, 18-10

Text: Luis Eloy Fernández

Fotos: Enri Garcia

Cadet 1 Platges Mataro Cadet 1 Platges Mataro

Malgrat mostrar un bon nivell de joc en molts moments dels partits disputats, el Cadet 1 de la UESC encara no ha aconseguit assolir cap victòria en el Grup A de Preferent. Tots els rivals són molt forts i acostumats a competir. I si es cometen errors, es difícil redreçar la situació.

En aquesta ocasió, el Platges de Mataró va demostrar per què porta un balanç de 4 victòries en 4 partits jugats: defensa intensa, forçant errors que es convertien en contraatacs i cistelles fàcils. Tot això, acompanyat d’un bon tir exterior.

El primer quart va començar força bé pels santcugatencs. El marcatge individual del Mataró no funcionava i la UESC marxava d’onze punts al primer quart.

El segon quart va ser totalment diferent. El Mataró va passar a defensar en zona i això no ho va pair massa bé el nostre equip: deu pèrdues de pilota, només tres cistelles en joc (els altres dos punts, aconseguits de tirs lliures). Ens va costar sis minuts anotar una cistella! En aquests sis minuts encaixem un parcial de 13-0.

Anem cap al vestidor per intentar redreçar les idees. Al tercer quart sembla que li comencem a agafar la mida a la defensa zonal del Mataró i això fa que el marcador estigui més igualat. També provoquem moltes faltes personals que donen la possibilitat de llençar tirs lliures, però la sort (o la concentració) no ens acompanya i fem uns percentatges molt fluixos (5 de 15, un 33%!!!!). Acabem el tercer quart perdent només de 3 (53-50) que, amb una mica més d’encert (amb un 60%, per exemple), hauria pogut ser un empat.

L’últim quart va començar malament un altre cop: parcial de 7-0 en dos minuts i mig. Els nostres jugadors no van poder fer res per intentar reduir el desavantatge de cara a millorar el bàsquet-average.

Un partit del qual cal aprendre, per no caure en els mateixos errors, entrenar fort i treballar molt, per començar a  guanyar partits…i no parar.