Un dubitatiu Cadet 2 perd a Cabrera en els últims instants de partit

C.B. Cabrera A 60-UESC 57. Parcials: 11-9; 17-15;16-16; 16-17.

Cadet 2

(Més imatges a Facebook)

Aquest setmana el Cadet 2 visitava la pista del Cabrera, un dels rivals forts de la competició però mermats per baixes. El partit va començar molt bé pels santcugatencs, que anotaven un 5-0 en pocs minuts. Posteriorment, però, l’equip local igualava aquesta marca i, malgrat la bon defensa santcugatenca, la falta de fluïdesa en el joc i els errors en cistelles fàcils marcaven un primer avantatge de 2 punts per l’equip de Cabrera. Aquesta va ser la tònica durant tot el partit: una UESC superior però incapaç d’imprimir el seu ritme, dubitativa, i que errava situacions clares quan les aconseguia.

 

En el segon quart va començar tot de la mateixa manera i, cap al final del mateix, l’equip local mantenia el seu avantatge. Va ser en aquest moment quan els vallesans van pressionar més i van aconseguir posar-se de nou per davant amb el 21-22, provocant el temps mort local. A la tornada del mateix, la UESC pujava línies però errava els llançaments, anotant només 2 punts i perdonant el Cabrera. L’equip local, per contra, anotava 3 cistelles amb un grau de sort molt elevat i aconseguia marxar al descans per davant per 28-24 però deixant la sensació que els santcugatencs havien de despertar ben aviat.

 

La UESC va entendre aquest aspecte i va sortir a mossegar. Durant 8 minuts del tercer quart guanyava el parcial per 13-3, dominant el matx en atac i en defensa i dirigint el ritme de partit a plaer. En els últims dos minuts, però, va baixar la intensitat i va patir el parcial que va acabar costant la derrota. Encaixaven un 12-3 que deixava el tercer quart en empat i permetia al Cabrera arribar per davant en el marcador a l’últim període.

 

Tot i així, lluny de baixar els braços, els santcugatencs tornaven a la càrrega amb un Marc Rodríguez immens que liderava les files visitants. Al final del partit, tot i l’expulsió de Francesco Cessel -que estava realitzant un gran partit-, els vermell i negres aconseguien arribar al final de partit per davant 55-57 després d’un gran esforç en la pressió i recuperar moltes pilotes. Al final, però, les errades en els llançaments i l’encert local feien que acabés caient derrotat en el tram final per 60-57.

 

Els jugadors del Cadet 2 van dur a terme un esforç mental molt important al llarg del partit, lluitant contra els dubtes i sent capaços de jugar de forma disciplinada i de tenir fe fins a aconseguir posar-se davant diverses vegades al llarg del partit. Quan recuperin el joc que els caracteritza tots aquests esforços, així com els grans entrenaments que s’estan realitzant, es transformaran en una millora molt gran a l’hora de jugar. Ànims i a seguir treballant dur!! Go UESC!!”

 

El vídeo del partit: https://www.youtube.com/watch?v=R2uPEa86MW8