Una gran primera part assegura la 5ena victòria seguida del Júnior 1 Femení

Junior Fem 1 17.11.2013

Diumenge el Júnior 1 Femení es desplaçava a Terrassa en la 6ena jornada d’aquest disputadíssim grup 2 d’Interterritorial. Tot i ser les cuers, les de Sant Cugat són conscients que no hi ha rival petit aquest any i que s’ha de sortir al màxim des de l’inici.

I així va ser. Les noies de la UESC van iniciar el partit amb una gran concentració tot i que el resultat del primer quart, 5-10, no ho mostrés. Amb una gran intensitat defensiva tota pista van ofegar les locals, però el desencert de cara a cistella no va permetre agafar les primeres distàncies. Al segon quart va seguir la mateixa dinàmica, però aquest cop si es van anotar les cistelles senzilles de superioritats i es tenia la paciència suficient per veure i aprofitar els avantatges creats en els atacs estàtics. Gran segon període de les visitants, 6-24, que tancava la primera meitat amb un resultat favorable de +23, 11-34.

La segona meitat va ser del tot diferent. Les locals ja van sortir del vestuari i fins al final dels 40 minuts amb una zona 2-3 que havien iniciat en el segon quart i que va fer que les visitants perdessin el ritme de la primera part i no poguessin anotar ni córrer amb fluïdesa. La normal baixada d’intensitat, les moltes rotacions i el fet de provar nous mecanismes de cara als següents compromisos, van fer que les noies del CN Terrassa, que no van baixar els braços ni un instant, s’enduguessin la segona part.

Al final, victòria per al Júnior 1 Femení per 33-52, que confirma així el seu bon moment de forma aconseguint la 5ena victòria consecutiva. La setmana que ve ens visita el segon classificat, el Sedis, amb el mateix balanç (5-1) que nosaltres. Esperem realitzar un bon partit i seguir donant guerra a la part alta de la classificació!