Victor Chica, seleccionat per l’All Star 2014

Victor Chica amb la pilota a les mans en una acció de partit
Victor Chica amb la pilota a les mans en una acció de partit

Cugat.cat es fa resò en el dia d’avui de la notícia. L’escorta del Sènior 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat, Victor Chica, ha estat escollit per participar en el partit de l’All Star “SantPep”, que es disputarà el dissabte 21 de juny al Centre Parroquial Sant Josep Badalona, seu del Club Bàsquet Sant Josep. En l’edició del 2013 també hi va figurar representació vermell-i-negre, amb la presència del capità Jordi Pons.

La iniciativa, a càrrec del web especialitzat en bàsquet Totalbasquet.com, reuneix els jugadors amb les millors estadístiques i els més votats pels entrenadors de 1a Catalana Masculina, Copa Catalunya Masculina i Copa Catalunya Femenina, en tres partits que enfrontaran una selecció de jugadors dels diferents grups.

Cada equip, format per 10 jugadors

Cada plantilla d’aquest All Star està integrada per: 2 bases, 4 exteriors, 4 interiors i 2 entrenadors.

Chica, com a representant de la UESC en el partit de l’All Star de Copa Catalunya, formarà part com a jugador exterior de l’equip del Grup 2, integrat per homes com Albert Balboa (CB Martorell), Marc Sese (Grup Barna), Cinto Gabriel (BC Andorra “B”) o J.J. Miguel (El Vendrell). Aquest equip estarà dirigit pels tècnics Andreu Aguila (CB Martorell) i Alex Teres (Grup Barna).

A l’equip del Grup 1, jugadors com Carles Canals (AE Boet Mataró), Juli Garrote (CB Vic), Toni Gómez (CB Argentona) o Fran Jiménez (El Masnou Basquetbol). Els entrenadors d’aquest equip seran Victor Carrasco (AE Sant Andreu Natzaret) i Eric Suris (CB Salt).

Victor Chica arriba a aquest partit de les estrelles a través de les votacions.

La jornada del 28 de juny, a banda d’acollir la disputa dels partits d’All Star, començarà a les nou del matí amb un partit de 3×3 en categories Mini, Premini i Escola de Bàsquet, i també inclourà un concurs de triples i un altre d’esmaixades. Per finalitzar, entrega de premis a dos quarts d’onze de la nit.

La llista definitiva dels jugadors que, a través de les votacions també disputaran el concurs de triples o d’esmaixades, es farà pública dimecres vinent a les 23:59 h.

, ,