La UESC Femení guanya de manera còmoda a Premià (46-60)

La UESC Femení ha aconseguit una nova victòria contra un Premià que no ha pogut competir contra el millor joc de les de Germán Simón. Les vermell-i-negre han acabat guanyant per un còmode 46-60.

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Primer quart igualat on les santcugatenques han anat agafant petites avantatges aprofitant la seva superioritat interior i un millor ritme ofensiu. Al final del primer quart domini vermell-i-negre amb el 13-18.

Al segon quart una millor sortida de la UESC ha suposat un parcial de 2-8 en tres minuts de joc disputats. Les forces s’han anat anivellant pel fet que el joc interior de les vermell-i-negre s’ha carregat amb faltes personals i l’atac no ha estat tan còmode durant uns instants del partit. D’aquesta manera es retirava l’equip a la mitja part amb un 27-33 favorable en el marcador.

Sempre per davant

Al tercer quart les vermell-i-negre, gràcies a dominar el rebot defensiu, han aconseguit començar a fer el seu joc ràpid i directe i ampliar les distàncies, rubricades amb un increïble triple sobre la botzina, des del mig de la pista, d’Anna Vulart que deixava l’electrònic amb un 33-45 al final del tercer quart.

L’últim quart ha començat amb un nou parcial favorable a les de Germán Simón (2-6 en tres minuts), aconseguint ampliar la distància fins als 16 punts, 35-51. El que resta de partit la UESC s’ha dedicat a mantenir els avantatges -sempre superiors als 11 punts- fins a emportar-se la victòria per 46-60 final.

Aquest important victòria fa refermar la posició de la UESC a dos partits del playout, a més de guanyar un nou enfrontament davant un rival directe. 

El pròxim cap de setmana les vermell-i-negre rebran al Boet-Mataró, un rival de la part baixa de la classificació que en les últimes setmanes ha experimentat una notable millora gràcies al canvi de direcció a la banqueta.

MVP: Laia Martin, amb 12 punts, ha estat la màxima anotadora i la jugadora més destacada de les santcugatenques.

, , , ,