Victòria molt ben treballada del Júnior 3 femení

C.B. Sentmenat 43 – UESC Júnior 3 Fem  77

Parcials: 13-11/13-20/12-18/5-28

Text: Bernat Ayneto

Aquest dissabte les sancugatenques van aconseguir una victòria molt ben treballada, tant mental com tàcticament i on es va poder veure un equip molt competitiu, a l’altura de les seves expectatives i  amb ganes de millorar tot i tenir un rival assequible a simple vista.

Les noies d’Oriol Antràs venien conscienciades que aquest havia de ser un partit que marqués la diferència, havia de ser un partit on, al contrari de les recents derrotes poc esperades, aconseguissin agafar un certa avantatge de punts respecte el rival durant el partit que les permetés jugar sense el nerviosisme habitual de les darreres jornades. Durant el primer quart, tot s’ha de dir, les jugadores no van estar gaire encertades i semblava que les expectatives generades estaven a punt de fracassar, tanmateix poc a poc les faltes de concentració en defensa i les pèrdues de pilota es van reduir. Entre això i l’augment en l’encert de cara a cistella es va arribar a capgirar la tendència del primer període donant pas a una nova oportunitat per a assolir el seu objectiu.

Finalment, ja en l’últim quart,  van arribar a anotar més de 20 punts seguits aconseguit així una avantatge sobrada culminant el seu repte i tornant a casa amb molt bones sensacions.