Victòria molt important del Sènior 2 a Súria (61-74)

Text: Oriol Carmona

Tots dos equips s’hi jugaven molt: evitar ocupar plaça de descens directe. Abans de disputar-se aquesta jornada el Súria ocupava la penúltima posició a la classificació amb 6 victòries, i els nostres just per sobre seu amb 7 victòries… El partit era anomenat per l’entrenador local “a vida o mort”.

 

1er quart  14-10

Els santcugatencs, conscients que seria important treballar des de l’inici, van iniciar el partit amb un 0-6 a favor, i desaprofitant alguna que altra acció de contraatac. Els locals van reaccionar acabant el quart dominant el marcador, amb un parcial de 12-2 a favor els últims 4 minuts.

 

2on quart  23-18 (marcador 37-28)

Aquest període va estar marcat pel gran encert del Súria des de fora el perímetre (5 triples convertits). Però els nostres van saber lluitar per no marxar del matx a les primeres de canvi, i anar al descans amb un desavantatge de 9 punts totalment recuperable.

 

3er quart  8-17 (marcador 45-45)

Gran sortida dels santcugatencs amb un treball defensiu extraordinari i conceptes més clars en atac, parcial de 2-15 durant 8 minuts que deixen tocats als locals… Però saben reaccionar i amb un 2+1 final deixen el resultat empatat a falta de disputar l’últim i definitiu període.

 

4rt quart  16-29  (marcador final 61-74)

Tots dos equips van anar amb tot i més en aquest últim tram, cap equip aconseguia obrir un avantatge clar i hi havia intercanvi de cistelles, fins arribar al minut 8 amb el resultat 59-58 a favor dels locals. Però els nostres van confiar plenament en endur-se la victòria i van decidir amb un parcial 0-11. Súria no va poder reaccionar i els santcugatencs van poder celebrar un triomf vital en una pista complicada (parcial total dels últims 2 minuts de partit 2-16).

Agrair l’esforç i el sacrifici de cadascun dels jugadors que van venir a Súria. És un pas endavant, però encara ens queda més camí per recórrer. Ara toca treballar per aconseguir la tercera victòria consecutiva!

Som-hi UESC!!!