Vine a viure la Diada de la UESC més 2.0 (14 i 15 de Juny)

Aquest any, en la celebració de la diada vermell-i-negre de la ciutat, el club us convida a tots i a cadascun dels assistents a difondre els moments més significatius de les dues jornades. Dissabte 14 i diumenge 15 de juny.

El hashtag #DiadaUESCSantCugat haurà de servir per aplegar a la xarxa social Twitter les vivències que tinguin lloc a peu de pista, un territori habitualment només per a jugadors/es i el cos tècnic.

VIII edició del Torneig de Bàsquet Ciutat de Sant Cugat

El cap de setmana del 14 i 15 de juny la ciutat serà més UESC que mai amb la compartició de dos dies d’esport, activitats, solidaritat, diversió, sorpreses… i un gran sopar de germanor!

P1020444

El dissabte 14 i diumenge 15 de juny als PAV 1 i 3 de la Rambla del Celler hi haurà espai per a la solidaritat i la festa, però sobretot per compartir la passió per l’esport i l’amistat que uneix als socis i la gent del club.

– Dissabte 14 tindrà lloc la celebració, al PAV 3, de la VIII edició del Torneig de Bàsquet Ciutat de Sant Cugat. De 09 a 24 h. La UESC exercirà d’amfitriona d’altres equips pre-infantils i infantils, femenins i masculins. Encara al matí, l’equip UESC-ASDI, integrat per joves amb discapacitat psíquica, disputarà un partit molt especial contra els Lakers de Montbau. A la tarda, espai per  a la diversió i la convivència amb un concurs de triples, jocs d’habilitat, concurs d’esmaixades, el partit de les estrelles que enfrontarà els entrenadors del club amb un combinat de jugadors, un 3×3 nocturn i el sopar final.

– Diumenge 15 serà el torn, al PAV 1, de la IV Torneig No Federat de Tennis Taula a Sant Cugat. De 09 a 14 h campionat per a no federats amb servei de refrescs addicional.

Des de la Unió Esportiva Sant Cugat es demana a les famílies la reserva d’aquestes dues dates així com la col·laboració amb el departament de comunicació de la UESC, enviant les fotografies que es puguin realitzar al llarg de cada jornada. Les fotografies es podran fer arribar a comunicacio@uesc.cat. La UESC també fará ús durant la jornada al twitter, dels hashtags #DiadaUESCSantCugat i #GoUESC, i convida a tothom (socis i no socis del club) a interactuar amb el club en aquesta xarxa social.

P1020511