Alberto Reyes, nou jugador de la UESC!

Alberto Reyes en la seva etapa al CB Sant Josep - Badalona
Alberto Reyes en la seva etapa al CB Sant Josep – Badalona

La UESC i Alberto Reyes han arribat a un acord pel qual l’aler pivot passa a formar part del primer equip de l’entitat vermell-i-negre. Reyes arriba procedent de la UE Barberà, on hi ha jugat l’última temporada. Tot i ser un jugador jove, ja ha destacat a Copa Catalunya convertint-se en un dels interiors de referència.

El perfil d’Alberto Reyes

Aler pivot. 195 cm. Nascut el 1990. Destaca en la lectura del joc, capaç de llegir situacions d’avantatge tant per exteriors com interiors, a més de ser un bon passador. Es tracta d’un jugador físicament molt dur, versàtil a l’hora de tirar i que destaca per la seva capacitat rebotejadora. Un 4 molt incòmode per a qualsevol aler pivot o pivot rival. Amb habilitat per superar en l’un contra un jugadors rivals amb més corpulència.

L’opinió del seu nou entrenador

Per Marc Guillem, Alberto Reyes és un jugador que pot ajustar-se molt bé a les característiques de la primera plantilla. El tècnic del Sènior 1 Masc considera que Reyes aportarà un alt nivell d’intensitat i ritme al joc de l’equip. Confia en una bona compenetració del nou fitxtge amb els jugadors Clemente i Suso.

, , ,