El 3×3 UESC-Totsports tanca la 1a edició amb 61 equips participants

Imatge de la pista central d'aquest 3x3 de bàsquet al carrer
Imatge de la pista central d’aquest 3×3 de bàsquet al carrer

Aquest dissabte la ZEM de la Rambla del Celler de Sant Cugat del Vallès ha acollit el 3×3 streetball de bàsquet al carrer organitzat per la UESC  i Totsports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. La jornada ha començat a les 10 h del matí i ha acabat uns minuts abans de les nou de la nit, quan s’ha efectuat l’entrega de premis. Des de categories benjamí fins a sènior, equips i públic acompanyant han gaudit d’una jornada assolellada que ha vist com es disputaven els seus partits sota el lema ‘fair play i valors’, promogut per l’organització.

La Plaça de la Vila, l’espai de davant de l’ajuntament de Sant Cugat, ha estat el lloc escollit per celebrar aquesta primera edició del 3×3 Streetball de Sant Cugat, organitzat per l’empresa Totsports. Al llarg del matí s’han disputat els partits corresponents a les fases de grups; a primera hora de la tarda han tingut lloc les fases eliminatòries, i a les set de la tarda han començat a jugar-se les finals. Per últim, l’espectacle dels tirs exteriors ha concentrat el públic assistent a la pista central per viure la fase final del concurs de triples. El guanyador ha estat Oriol Tres que s’ha emportat unes sabatilles esportives, gentilesa de Skills Basket Shop, valorades en 150 euros. Els guanyadors de cada categoria també s’han endut diversos premis, a més del trofeu corresponent, així com els subcampions també han tingut el seus trofeus.

També han estat patrocinadors de l’acte BBVA, HP, Qgat Hotel, Microgestió, SantCugat Esports, Moldstock, Noops, Sacum, Office24, Tintoner, Catalana Occident, Gilda, La Piazzeta i Disbesa.

L’ambient esportiu i familiar que s’ha respirat davant les instal·lacions de la ZEM de la Rambla del Celler ha cridat l’atenció de diversos ciutadans santcugatencs i també d’alguns turistes. Al començar la jornada els participants han rebut una sèrie d’obsequis de gran utilitat per a la llarga jornada de bàsquet que s’esperava per endavant.

, ,