Tres cares noves per al Sènior 1 Fem 2014/15

La direcció tècnica de l’àrea femenina de la Unió Esportiva Sant Cugat ha mogut fitxa aviat i ja ha tancat tres noves incorporacions de cara a la propera temporada, la 2014/15. Es tracta de les jugadores Raquel Pérez, Laia Martín i Puri García. Totes tres noves jugadores de la UE Sant Cugat ja han passat la revisió mèdica i han signat la fitxa amb el club aquesta setmana.

Amb aquests tres fitxatges i la coneguda retirada de Marina Llonch, la plantilla dirigida per Germán Simón comença a quedar perfilada de cara a la temporada que ve. S’ha reforçat el joc interior de l’equip tal com demanava el tècnic.

Els tres fitxatges

Raquel Pérez

Escorta. Torna a la UESC després de marxar ara fa una temporada a l’AEC Collblanc. Jugadora molt ràpida, amb una bona defensa i amb bona penetració fins a la cistella per anotar.

Laia Martín

Prové del segon equip del Barça CB Santfeliuenc. Ha jugat aquest darrer any a 2a Catalana. Jugadora jove i amb molta progressió per endavant, domina bé el joc d’esquenes a cistella. Arriba per jugar d’interior.

Puri García

Aler pivot. Un cas semblant al de Raquel Pérez, amb qui ja va compartir el vestidor vermell-i-negre ara fa dues temporades. Arriba provinent del CN Sabadell. Jugadora amb un bon llançament, arriba per reforçar la posició de 4.

Des del club donem la benvinguda a totes tres jugadores i els destigem una molt bona temporada.

, , , , ,