Aquest divendres, entrenament obert en anglès!

Com cada divendres, la UESC oferim a tots els nois i noies nascuts l’any 2002 l’oportunitat de sumar un tercer dia d’entrenament als dos que fan cada setmana en el bàsquet escolar. A més, aquest divendres, dia 21, tindrem una sessió exclusiva en anglès a càrrec de l’entrenador americà Patrick Reyes, que juga en l‘equip Sènior de Copa Catalunya de la UESC. No us ho perdeu!

Com ja sabeu, la UESC hem convocat fins a final de temporada sessions setmanals d’entrenaments oberts per a tots els jugadors i jugadores de bàsquet nascuts l’any 2002. Seran tots els divendres, a les 18:00 hores a l’Escola Joan Maragall de Sant Cugat.

Cartell entrenaments oberts 2014 (1)És una gran oportunitat perquè els joves practicants del nostre esport puguin seguir millorant en el seu bàsquet, gaudint de tres entrenaments setmanals, a banda dels dos que ja realitzen en l’esport escolar. A més, participant en aquests entrenaments poden començar a conèixer el dia a dia i el tarannà d’un club de bàsquet com la Unió Esportiva Sant Cugat.

Les noves sessions començaran cada divendres a les 18:00 hores a l’Escola Joan Maragall. Són obertes a tots els nois i noies nascuts l’any 2002. Us hi esperem!