Servei d’atenció a la família

L’esport s’ha convertit en una eina imprescindible per la seva capacitat de formació en una sèrie de valors entre els que destaquem l’esforç, el respecte, la tolerància o la superació constant de dificultats i de frustracions. El seu desenvolupament influeix moltíssim en la vida familiar i escolar de la persona que el practica.

Tanmateix potser alhora motiu de preocupació, d’estrès i de conflictes en l’àmbit de l’escola, de la família i del propi equip. Per poder gestionar totes aquestes dificultats que poden aparèixer al llarg de l’any, la UESC posa a disposició dels pares que ho creguin convenient, un servei de assessorament per tot allò que fa referència al desenvolupament del jugador en l’àmbit esportiu, familiar i escolar, amb especial atenció a la comunicació i a la gestió de les relacions personals entre els pares i els fills/es adolescents que juguen a bàsquet en la nostre entitat.

Aquest servei estarà dirigit per Josep Claret i Ruf, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física, amb una dilatada experiència en el mon formatiu-esportiu i com educador, ex-seleccionador espanyol en categoria cadet i tècnic de les categories inferiors del FC Barcelona i el Joventut de Badalona. Actualment Director d’un IES Centre de Secundària Cervelló i coordinador tècnic de la UESC.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar directament, via mail o per telèfon a Josep Claret;

Mail: coachcla@telefonica.net

Telf.: 648 157 404