Tots Podem

Ja fa un temps ens varem plantejar un nou repte: arribar a aquelles persones amb risc d’exclusió social i no només a través del bàsquet, sinó mitjançant l’esport en general i el seu entorn. Pretenem que totes les persones a les que els agrada l’esport s’integrin, aconseguint així un gran i divers col·lectiu de persones amb un mateix sentiment, la passió per l’esport. Volem conscienciar els més joves que tots podem practicar esport, sigui quines siguin les nostres condicions…

Volem fomentar la integració de les persones amb discapacitat dins de la societat actual, mitjançant una forta conscienciació social del màxim de persones que ens permet la nostra repercussió i utilitzant diferents actes amb diferent públic potencial. Aquests actes tenen com a objectiu inicial la renovació constant del programa i el seu contingut.

Els objectius generals d’aquests programes són els de apropar a la societat de Sant Cugat les inquietuds, problemàtiques, dificultats i gratituds de l’esport per a discapacitats. Sensibilitzar els esportistes de Sant Cugat amb la realitat a la que s’enfronten a diari les persones amb alguna discapacitat, a través de l’esport i promoure aquest com a eina integradora a la societat.

“La convivència entre les persones amb discapacitat i les que no són discapacitades, fa que el no discapacitat vegi la capacitat de les persones amb discapacitat”
Glòria Rognoni (Padrina de Tots Podem)

“… com a alcalde de Sant Cugat vull felicitar un cop més la Fundació UESC per dur a terme aquesta iniciativa a cavall entre les activitats esportives i les de caire social, perquè és ben cert que, si tots hi posem el nostre granet de sorra, entre tots podrem”.
Lluís Recoder
Ex-Alcalde de Sant Cugat del Vallès

Notícies ‘Tots Podem’

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.