Enganxa’t als Valors

La societat en la que vivim es caracteritza per una pèrdua progressiva dels valors socials adients de convivència. l’esforç, la superació de les frustracions, el respecte (envers un mateix i envers els altres), el treball en equip… són molts dels aspectes que haurien de regir i liderar l’escala de valors de la societat. La Fundació, sensibilitzada amb aquest fet, vol aportar el seu granet de sorra en la implantació d’aquest valors.

La Fundació UESC s’encarrega de transmetre els valors que l’esport porta associats. Els nens i nenes de la U.E. Sant Cugat ja es beneficien de la feina feta per l’equip de formadors. Intentem aconseguir que els nostres jugadors i jugadores adquireixin en la pràctica els diferents valors que proporciona el nostre esport.

Aquest programa vol difondre aquells valors que nosaltres coma a Fundació destaquem per sobre dels altres. Vídeos explicatius, fitxes de valors, faules, imatges de valors i cites penjades al pavelló de joc són algunes de les armes que disposem per intentar implantar la nostra filosofia educativa.

Volem incidir diàriament, no només amb fets sinó amb un plantejament integral, en el desenvolupament dels valors  personals, amb les jornades de valors en les que diferents persones de primer nivell ens plantegen la situació de l’educació actual, i ens proposen noves formes de millora per continuar amb la nostra tasca. Aquestes jornades de valors es veuen reforçades per conferències educatives, impartides per professionals de l’educació i la psicologia, encaminades a nodrir d’eines educatives al nostre entorn.

Un segon àmbit d’actuació és la formació dels nostres formadors. Al llarg de la temporada esportiva es realitzen jornades de coaching per entrenadors, posant en comú el treball realitzat i fent la proposta de treball per als següents mesos. Dins de la Fundació el treball amb els nostres jugadors i jugadores és constant i lineal amb la col·laboració contínua entre tots els formadors.

Al principi de cada temporada, fem la entrega dels Premis de Valors de la Fundació UESC, on premiem aquelles persones que durant la temporada anterior han destacat fent seva aquesta filosofia de vida.

Veure PowerPoint de la Presentació d’Enganxa’t als Valors (PPSX)

Notícies ‘Enganxa’t als Valors’

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.