FEM.sport

Des de la Fundació Unió Esportiva Sant Cugat posem en marxa el FEM.sport, un nou projecte social dirigit a tots el ciutadans i que té per objectiu promocionar l’exercici físic i l’esport femení. Ens volem dirigir de forma personalitzada a les dones de totes les edats, des de la infància a la 3ª edat. El FEM.sport inclou accions per incrementar la igualtat de gènere en el món de l’ esport i afavorir la integració de les dones immigrants.

FEM.sport és un programa de caràcter social i amb un alt contingut de suport real (teòric i pràctic). Creiem necessari que professionals, empreses, centres mèdics i escoles ens impliquem per aportar la nostra experiència i coneixements per millorar l’activitat física i l’esport femení, els hàbits alimentaris i la salut.

El tret de sortida del FEM.sport va ser el passat dissabte 1 d’octubre de 2011, dia de la presentació oficial del programa. En un acte celebrat al CAR de Sant Cugat vam aconseguir que, per primera vegada, una representació de les esportistes de totes les Federacions s’unissin per mostrar els valors que l’esport els ha donat, oferint així referents a les noves generacions de manera que aquestes vegin els valors i satisfaccions lligats a l’esport i que val la pena lluitar pel què una creu.

Per fer realitat aquest programa tenim el suport i col·laboració activa de totes les institucions representatives de l’esport a nivell local, autonòmic i nacional (Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Unió de Federacions Esportives de Catalunya – UFEC, i Consejo Superior de Deportes).

Veure contingut del FEM.sport: Projecte FEM – Fundació UESC Resum (PDF)

Notícies ‘FEM.sport’

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.