Comencen les jornades de perfeccionament d’estiu a Sant Cugat

BENVINGUTS A L’OFFSEASON CAMP

Després de l’èxit de les jornades de tecnificació “Shooting i Dribbling Skills”, volem seguir oferint, a jugadors i jugadores de la UESC i d’altres clubs, la possibilitat de gaudir d’entrenaments especialitzats i innovadors, per començar la temporada 2017-18 en les millors condicions tècniques, tàctiques i físiques.

L’Offseason Camp incidirà en el aspectes més importants a treballar durant l’estiu: la força com a base de la condició física i els fonaments de la tècnica individual. A més, per finalitzar cada jornada realitzarem competicions de 5 contra 5.

El campus va dirigit a jugadors i jugadores que la pròxima temporada seran infantils, cadets, juniors o sèniors en jornades de 3 hores diàries (de 18 a 21 h), de dilluns a dijous, durant tot el mes de juliol amb inscripció per setmanes.

La ubicació dels entrenaments serà el Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, el més gran de la ciutat i a 5 minuts a peu de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Sant Cugat.

A més, per la inscripció a l’OFFSEASON CAMP, t’emportaràs una camiseta d’entrenament de regal!

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

El primer pas per inscriure’s a l’Offseason Camp de Sant Cugat Basketball Skills, és complimentar les dades personals i fer la reserva, omplint eFormulari d’inscripció.

Posteriorment al registre, serà necessari realitzar una transferència bancària al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613 indicant en el concepte: “Nom complet del jugador_Basketball Skills”.

Per finalitzar la inscripció, és imprescindible l’enviament per correu electrònic del justificant de pagament a info@uesc.cat

Per acabar, us deixem amb un recull de vídeos d’edicions anteriors i us animem a aprofitar l’estiu per seguir millorant el vostre bàsquet!

 

LA PRIMERA SETMANA AMB Adrian Rubio i Oscar Gallifa

 

 

, , , , , , , , , , , , ,