Bon estiu, família UESC!

Benvolgudes famílies de la UESC,
Ja fa dies que han acabat les competicions, alguns ja esteu gaudint de les vacances d’estiu i altres, a punt de fer-ho. Abans, però, des de la Unió Esportiva Sant Cugat hem volgut adreçar-vos un petit document que fa balanç de la temporada que ha acabat i apunta les línies mestres del proper período. Seguiu aquest enllaç: UESC Present i futur
Veureu que tant a nivell esportiu com social han estat moltes les fites aconseguides i volem agrair-vos la vostra tasca i el vostre compromís envers el club. Perquè la UESC som tots nosaltres.
A la tornada de vacances tindrem un munt de novetats. Serà al setembre quan us comunicarem els horaris d’entrenament dels vostres fills i farem les reunions amb els entrenadors. Igualment, estem organitzant un acte de presentació de tots els equips que també es farà el mes de setembre.
La propera setmana us farem arribar una enquesta de satisfacció sobre diferents aspectes de la UESC. És molt important que hi participeu perquè les vostres respostes ens ajudaran a millorar.
Només ens queda desitjar-vos que passeu un bon estiu. Ens retrobem a la tornada!
Junta de la UESC